Akon, Sergey Nazarov en burgemeester van Miami leiden BlockDown bull market line-up

BlockDown Conference viert zijn eerste verjaardag met het meest ambitieuze evenement tot nu toe op 15-16 april. BlockDown 4.0 wordt een bijeenkomst van de grootste geesten in de crypto-ruimte, die de bullmarkt van 2021 viert met keynotes, panels en nog veel meer.

Deelnemers zullen nieuwe interactieve en innovatieve manieren ervaren om exclusieve NFT’s te verkrijgen, toegang te krijgen tot privé-backstage Q & A’s en discussies, en virtueel mee te doen aan de topnamen in de branche terwijl ze hun laatste gedachten en voorspellingen over het crypto-ecosysteem bespreken:

Akon – Oprichter van Akoin
Francis Xavier Suarez – burgemeester van Miami
Sergey Nazarov – medeoprichter van Chainlink

De komende weken worden er meer sprekers aangekondigd

Speciale editie NFT’s liggen voor het grijpen tijdens het evenement, waarbij de gebruikers die het meest communiceren op het Theta.TV-streamingplatform zijn geselecteerd voor opwindende beloningen. NFT Drops van partnerprojecten zullen met willekeurige tussenpozen plaatsvinden tijdens de tweedaagse conferentie – waardoor het publiek kan genieten van beperkte tokens die alleen beschikbaar zijn bij BlockDown 4.0.

Evenementorganisatoren EAK Digital, A Blockchain Marketing Agency , zullen het nieuwste sociale mediaplatform gebruiken om de wereld stormenderhand te veroveren: Clubhouse. Dit audioplatform op uitnodiging zal gastheer zijn voor een tweedaagse geheime agenda met gastsprekers en crypto-experts die langskomen om hun gedachten te bespreken en discussies te delen in een informele ‘BlockDown Backstage’.

Er zullen ook exclusieve rondetafelbijeenkomsten zijn, georganiseerd door projecten die meer over hun ontwikkelingen willen delen met een geëngageerde gemeenschap

En wat is een betere manier om de bullmarkt te omarmen en een vleugje humor toe te voegen tijdens deze uitdagende tijden, dan door de gloednieuwe mascotte van BlockDown te introduceren: Brian The BlockDown Bull? Tijdens de aanloop naar het evenement zal Brian aan het roer staan ​​van de promotie van sociale media, terwijl hij door het crypto-universum reist en zijn woorden van wijsheid, inzichten en gedachten deelt met de BlockDown-community.

Als onderdeel van de eerste verjaardagsvieringen van de conferentie; BlockDown 4.0 zal een terugkeer zien van de prachtige live-illustraties die een hoogtepunt waren van de eerste editie. Er wordt een live-illustratie gemaakt voor elke keynote-spreker terwijl ze het virtuele podium betreden, wat zorgt voor een mooie, deelbare afhaalmaaltijd voor deelnemers.

BlockDown’s eerste vier virtuele evenementen, waaronder een LATAM-gerichte editie, zijn bekeken door een wereldwijd publiek van meer dan 30.000; met weer een sterke opkomst verwacht voor deze ongelooflijke line-up van gasten.

Organisatoren EAK Digital hebben mediavertegenwoordigers van enkele van de bekendste publicaties van de blockchain-, business- en fintech-wereld, waaronder Bloomberg en Forbes, opgesteld om te helpen bij het modereren van en deelnemen aan debatten. Het hele evenement wordt ook live gestreamd naar toonaangevende crypto-nieuwssites, waaronder: Cryptoslate, NewsBTC, Bitcoinist, CriptoNoticias, THETA.tv en Cryptonews.

Erhan Korhaliller, oprichter en CEO van EAK Digital, lanceerde de BlockDown-conferentie in april 2020 na het uitstel van een van de andere evenementen van het blockchain-marketingbureau, Istanbul Blockchain Week, vanwege de internationale Covid-19-crisis.

“Het EAK Digital-team [organisatoren van BlockDown Conference] is enthousiast over de terugkeer van BlockDown, nu we de eerste jubileumeditie van ons internationale blockchain-evenement introduceren. Na het succes van de eerste virtuele blockchain-conferentie in april 2020, is ons doel om constant te innoveren en voorop te lopen. Met internationale lockdown-beperkingen die nog steeds gelden over de hele wereld, zal BlockDown 4.0 vreugde en inspiratie bieden aan onze gemeenschap, door middel van onze inhoud en de productie van evenementen. ”

Eerdere edities van BlockDown hebben toprecensies gekregen van enkele van de grootste namen in de branche, waarbij Akon, Changpeng Zhao, Charles Hoskinson, Dovey Wan, Erik Voorhees, Ciara Sun en Roger Ver allemaal lovende feedback gaven.

BlockDown 4.0 vindt plaats van 15-16 april. Ga voor meer informatie en om een ​​gratis kaartje te kopen naar www.blockdownconf.com .

Neem deel aan het gesprek voorafgaand aan het evenement en neem deel aan het BlockDown-telegram of stuur een e-mail naar contact@blockdownconf.com voor meer informatie.