Crypto-svindlere arresteret i Kina med 10,3 M ETH, BTC og USDT værd

Lederen af ​​marketing ved HashKey Hub har lagt en artikel på sin Twitter-side om en massiv kryptorelateret svindelbande, der blev sporet op i Kina med deltagerne taget i politiets varetægt.

Den krypto blev stjålet fra ofrene, samt luksus biler og fast ejendom, de har købt med det ved de krypto svindlere , blev beslaglagt. Kryptoen stjålet af kriminelle og ejendommen, de købte med den, er værd ikke mindre end 100 mio. Yuan. Banden har været i drift siden sidste år.

bitFlyer annoncerer partnerskab for Brave crypto-tegnebog med den browser, der fokuserer på privatliv
Blir TikTok-påvirkere rige ved at bruge Bitcoin Era?

Huobi Global Moving Brick Arbitrage-svindel

Svindlerne fandt kunder via Telegram-gruppen “Huobi Global Moving Brick Arbitrage HT Chinese Group Community ”, hvor de antagede investorer delte deres oplevelser med at drage fordel af en ‘i nvestment-ordning ‘.

De forklarede, at alt, hvad de skulle gøre, var at sende deres ETH og en anden krypto til virksomhedens adresse og modtage et større beløb i Houbi Token (HT). For at tiltrække flere ofre gav svindlerne oplysninger om, at deres investeringsplan fungerede baseret på ‘HT-smart-kontrakter’.

De lovede gevinster var ikke så store, at de ville give anledning til mistanke – otte procent i henhold til en af ​​de svindelige investorer, der efterlod feedback i Telegram-chatten.

Efter at en investor, Mr. Li, sendte 10 ETH, var det eneste, han fik tilbage, 600 falske HT, som ikke kunne handles. Han gik straks til politiet.

Crypto-svindlere efterligger lokale myndigheder

Canadiske statsborgere mistede næsten $ 90.000 til bitcoin-svindlere, der efterligger de lokale myndigheder. De 10 con-artister arresteret og krypto, luksuriøse biler og villaer konfiskeret. Efter flere måneders efterforskning førte den fælles indsats fra det lokale politi og CAC (Cyberspace Administration of China) til, at de fulgte svindelbingen og arresterede alle ti medlemmer.

De retshåndhævende agenter fandt ud af, at banden siden sidste år havde formået at få krypto på 100 mio. Yuan fra deres ofre ($ 10,3 mio.). Det omfattede ikke kun titusinder af ETH, BTC og USDT, men også luksuriøse biler (Ferrari, McLaren og lignende) og villaer.