Yearn.Finance (YFI) vender Bitcoin ATH til $ 27.000, BitMEX CEO har denne meldingen til Cryptomarket

Yearn.finance er en DeFi-protokoll lansert i juli uten Premine i en desentralisert setting av utvikler Andre Cronje. Det er den første protokollen om Ethereum som hevder å gi tokenholdere all makt til å styre nettverket.

Premine er en betingelse for noen nye kryptovalutaer, hvor maksimal forsyning allerede er opprettet før den ble gjort offentlig tilgjengelig

YFI Price vokste naturlig da den totale verdien låst i Yearn.finance steg. YFI ble kjent for å handle rundt $ 1000-merket ved starten, men i løpet av en måned så prisen 10 ganger. Fra da av ble Bitcoin Circuit en av de hotteste krypto eiendelene i DeFi-rommet.

Kryptoforsker Hasu snakket om Yearn.finance som en plattform som lar brukerne utføre forskjellige lavrisiko-investeringsstrategier som refererer til det som en smart bankkonto.

Sammenlignet med andre symboler er prisen på YFI høy på grunn av den unike pengemengden. Forsyningen er avkortet til 30 000, noe som er betydelig lavere enn de fleste kryptovaluta. YFIs markedskapital er på sitt høydepunkt på 478 millioner dollar for å være 29. største etter markedsverdivurdering.

YFI har en sirkulerende forsyning 29.963 som ber noen DeFi-investorer om å utpeke et potensial for vekst ettersom tilbudet er nesten fullstendig preget.

Daglig diagram for YFI / USD

I løpet av det siste døgnet oppnådde YFI nesten 40% for å handle til den nylige prisen på $ 26 388, og flippet av Bitcoin høydepunkter på hele 20 dollar ved å sette nye høydepunkter på 27 241 i dag.

En kryptooppstartsinvestor Ian Lee ser på YFI som overgår Bitcoin som vilkårlig og psykologisk. Han bemerker at å sammenligne prisen på YFI til Bitcoin gir liten mening, da BTCs markedsverdi er 568 ganger større enn YFI.

En vekst i YFI-markedskapitalen til omfanget av Aave (LEND), den største DeFi-protokollen med mer enn 1,52 milliarder dollar i totalverdi låst og Maker (MKR) vil forlate sin pris rundt $ 30 000 på grunn av det lukkede tilbudet.

YFI som setter nye heltidspunkter er sporet til disse: et potensielt nytt partnerskap,Aave kunngjør YFI-notering 28. august, og sterk teknisk informasjon.

BitMEX-sjef har denne meldingen til Cryptomarket

Arthur Hayes, administrerende direktør i BitMEX som nylig har utforsket forskjellige DeFi-protokoller snakket om den nåværende DeFi-manien i en bloggpost “Dreams of a Peasant”.

Når han snakket om det positive aspektet ved DeFi som en enorm driver av midler til Bitcoin og andre kryptoer, forsterket han at DeFi-rommet har enormt rom for vekst. Han uttalte også at det er klare risikoer ved å bruke disse DeFi-protokollene, som han omtaler som ‘proto-banker’.

Hayes bemerket fire hovedrisikoer for DeFi “avkastningsoppdrett,” med sine ord han uttalte:

Hvis du kjøper et DeFi-token som skal gi utbytte fra gebyrer som er fanget av protokollen, og token avtar, kan du være tapt til tross for utbyttet.

Låneboken “tar nedskrivning”, noe som betyr at lån ikke avvikles korrekt på grunn av likviditet, og gir innskudd med tap.

Det kan være mislighold hvis lån med underkollateralisering innføres og låntakere ikke kan betale tilbake lån, kortsiktige lån er noe Aave tester ut akkurat nå.

En kryptohack finner sted. “Det er resultatet av en forsettlig eller utilsiktet feil i smartkontraktskoden som slipper eiendeler ut av prosjektet, ellers blir de utilgjengelige.”